Uavgjort mot Storhamar – Tertnes

Uavgjort mot Storhamar

Første kamp i Vestfjorden Cup mot Storhamar er unnagjort og endte uavgjort 24-24.

Tertnes starter bra fremover på banen men defensivt slipper Storhamar for lett til i første omgang.
Etter pause spiller Tertnes seg opp, men ligger stort sett under med 2-4 mål i hele andre omgang.

Etter litt omrokkeringer i angrep hvor Tertnes går over til å spille med 2 linjespillere, er det faktisk blåtrøyene som som overtar og har en ett måls ledelse like før slutt. Men Storhamar kommer tilbake får satt inn utlikningen bare sekunder før full tid.

Tertnes viser likevel at de også denne sesongen har evnen til å komme på slutten noe som helt sikkert blir en god egenskap å ha med seg når det skal spilles om viktige poeng…