29-29 mot sølvfavoritten – Tertnes

29-29 mot sølvfavoritten

Sakura Hauge i mål ble kåret til banens beste, men det var flere som gjorde en god figur i hjemmeåpningen i Haukelandshallen.

Det var en kamp preget av høyt tempo fra første kast, og lagene fulgte hverandre tett. Det var tøft forsvarsspill og mange raske kontringer. Byåsen var et lite ponnyhode foran hele første omgang, men etter en sluttspurt var lagene like langt (15-15) til pause. Tertnes trener Tore Johannesen hadde tydeligvis brukt pausen godt, for Tertnes var hakket skarpere enn Byåsen de 27 første minuttene av andre omgang. Tertnes  hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, men marginene var ikke på Tertnes sin side de siste minuttene. Til slutt klarte Byåsen å redde det ene poenget med seg hjem til St Olavs by, men i dag hadde Tertnes grunn til å være misfornøyd med «kun» ett poeng mot sølv-favorittene. Hvis denne kampen blir betegnende for Tertnes sesong i fortsettelsen kan det bli veldig gøy å følge «blåtrøyene» i år!