Gjorde jobben! – Tertnes

Gjorde jobben!

Tertnes gjorde jobben søndag kveld i Haukelandshallen og vandt solidt 29-20 over Fredrikstad. Venstre kant Linn Gossè ble kåret til Tertnes beste spiller, mens Fredrikstad keeper (Berglind Hansdottir) ble kåret til bortelagets beste spiller. Begge vandt gavekort til Åsane Storsenter (eller Steen & Strøm).

Tertnes trener Tore Johannessen uttaler etter kampen: «Etter Byåsen-kampen har vi jobbet med å være mer offensiv i duellspillet i forsvar. Godt fornøyd med det vi presterer her i 1.omgang.

Vi mangler litt rytme og besluttsomhet i kontringsspillet. Denne fasen burde vi utnyttet bedre, spesielt før pause.

Kampen blir litt preget av at vi ønsker at flest mulig skal ta med seg en god følelse i forhold til egne prestasjoner. I en jevnere kamp måtte vi gjort noen grep tidlig i andre omgang, for å rette på det som ikke fungerte. Men syns de som står på banen i denne perioden spiller seg opp utover i omgangen.

De som står mest frem idag er linjespillerne våre, Hege og Marie, som gjør en god jobb i begge ender av banen. Tonje scorer seks mål og bidrar mye i angrepsspillet, mens Sissel setter alle seks 7-meter kastene.

Frem mot neste kamp blir det viktig å finne igjen rytmen i kontrings -og ankomstspillet vårt.»

Målscorere Tertnes: Beate Nilsen 1, Jeanette Holgersen1, Marthe Reinkind 1, Henriette Sognnæs 2, Linn Gossè 4, Hege Vikebø 4, Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 6 (6), Tonje Løseth 6.

Toppscorer Fredrikstad: Anette Helene Hansen 6 mål.