Bringjentene godt i gang – Tertnes

Bringjentene godt i gang

Det var på forhånd forventet tette og jevne oppgjør, og det var akkurat det vi fikk servert.

Første kamp lørdag var mot Trondheimslaget Charlottenlund. (Vi møtte Charlottenlund i Trondheim i første kvalifiseringsrunde og den kampen endte med et 5 måls tap.)
1. omgang ble preget av nervøst og usikkert spill. Etter å ha rotet bort nærmere 15 ballkontroller var vi hele 7 mål bak til pause. I 2. omgang ble feilene luket vekk, og forsvarsspillet ble forbedret. Dette førte til at vi sakte men sikkert knappet inn på Charlottenlunds ledelse. Da det var 3 minutter igjen var vi kun 2 mål bak, men dessverre kom vi ikke nærmere. Da sluttsignalet kom sto det 24-21 til Charlottenlund på tavlen.

Lørdagens andre kamp var mot Flint. Flint fra Tønsberg kom til 2 runde etter å ha levert 1 seier og 2 uavgjorte kamper i sin første runde. Flint gjennomførte en solid kamp mot Njård i sin førte kamp lørdag og vant kontrollert med 9 mål. Oppgjøret ble som forventet jevnt og tett med Tertnes 1 til 3 mål bak i store deler av kampen. Mot slutten av kampen fikk jentene våre 2 spillere utvist men likevel klarte vi å hente inn Flint sin ledelse og etter litt kaotiske sluttsekunder viste tavlen 26-26 ved endt tid. Denne kampen viste jentene god moral og flott steierevne og nektet å tape… mer av denne innstillingen…..

Siste kampen i denne runden var mot Njård. Oslojentene sto med 0 poeng før denne kampen, men er et lag med gode spillere som dessverre har prestert veldig ujevnt. Vi forventet å møte et skjerpet Njård mannskap som ville gi alt for sine førte poeng. Tertnes kom tidlig i føringen men Njård nektet å la seg hekte av. 4 måls ledelsen til pause ble beholdt i store deler av 2 omgang og 6 minutter før slutt var vi oppe i en 5 måls ledelse. Da la Njård seg ut i en offensiv formasjon, og i kampens siste minutter klarte de å hente inn deler av ledelsen. Kampen endte 24-22 til Tertnes.

Etter de 6 første kampene i Bringserien står nå jentene med 5 poeng. Neste runde går i Asker i Holmenhallen 4. og 5. desember der hjemmelaget Vollen, Søgne og Gulset er motstandere. Der håper vi på ytterligere forbedring av spillet, en kjekk tur som belønnes med nye poeng…