Aggressiviteten manglet – Tertnes

Aggressiviteten manglet

Før kveldens oppgjør håpte Tertnes-trener Tore Johannessen at trenden fra avslutningen mot Levanger skulle fortsette. Han var klar på at aggressiviteten i forsvarsspillet måtte være slik den var de siste 30 minuttene av serieåpningen. Slik ble det ikke for bergenserne.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start i Nadderudhallen, men Tertnes kom raskt til hektene og overtok initiativet i kampen. Midtveis i første omgang ledet faktisk gjestene med fire mål. Men som vanlig skulle det bli en tøff og tett batalje. Til pause var Tertnes sin ledelse redusert til bare ett mål.
Utover i andre omgang utliknet Stabæk til 15-15 og 16-16 og overtok deretter føringen i kampen selv om lagene fortsatt fulgte hverandre tett. Tertnes viste for lite aggressivitet i duellene i forsvar og slapp dermed Stabæk-jentene for lett til, men gjestenes målvakt Aina Eide står godt de siste 20 minuttene og sørger for at spenningen holder seg. Men i den andre enden ble avslutningen for unøyaktige. I tillegg sitter ikke et av bergensernes fremste våpen, kontringsspillet, slik som en har sett tidligere. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og allerede lørdag står Byåsen for tur i Framohallen.

Marthe Reinkind var Tertnes beste og kampens toppscorere med åtte mål. Hun levere på høyt nivå for tiden.

Kampfakta:
Stabæk – Tertnes 26-24 (13-14)
Toppscorer Stabæk: Thea Karlshaugen Pettersen og Stine Bredal Oftedal begge 7 mål
Mål for Tertnes: Marthe Reinkind 8, Sissel Nygård Pedersen 5, Linn Gossé 5, Stine Lund Andreassen 3, Jeanette Haga Holgersen 2, Stine Skogrand 1.
Utvisninger: Begge lag 1x2min