Larvik viste form – Tertnes

Larvik viste form

Det nærmer seg tid for Champions League for Larvik og det fikk Tertnes merke i Haukelandhallen i kveld. Et skjerpet Larvik utklasset Tertnes med 41-21.

Tertnes begynte bra og tok ledelsen 1-0, og var godt med i starten av kampen. Etter et kvarter ledet ikke Larvik med mer enn 7-5. Men så ble det mer fart på de suverene Larvikjentene. Vestfoldingene fikk satt forsvaret og fremprovoserte tekniske feil fra hjemmelaget. Da var det fint slutt for bergenserne. Til pause sto det 13-20.
-Denne kampen viser at formen er i anmarsj og at vi er i rute før vi igjen skal ut i Europa, sier en tydelig oppglødd Larvik-trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Utover i andre omgang fortsatte Larvik-maskineriet å male på. Det var tydelig at de var skikkelig skjerpet til denne kampen. Bortelagets ledelse økte jevnt og trutt. Til slutt endte det 41-21 til Larvik.
– Vi burde hengt bedre med. Vi klarer ikke helt å tro på oss selv, selv om jeg synes vi også hadde gode perioder. Dessverre blir det for varierende. Førsteomgangen var klart best. Vi gir oss for lett i andre omgang, og det er litt skuffende, sa Tertnes-trener Tore Johannessen til BA etter kampen.

Cecilie Leganger var forøvrig tilbake i Larvikmålet. Hun spilte sin første kamp for året og leverte på det nivået vi kjenner henne. Innsatsen ble belønnet med premien som Larviks beste spiller på hennes gamle hjemmebane.

Hos hjemmelaget ble ungjenten Stine Skogrand kåret til lagets beste.

Mål for Tertnes:
Linn Gossè 6(1), Marie Liljegren 4, Stine Skogrand 3, Jeanette Haga Holgersen 3, Stine Lund Andreassen 1, Birgitte Karlsen Hagen 1, Marthe Reinkind 1, Cecilie Rasmussen 1, Maren Roll Lied 1.
Mål for Larvik: Sara Breistøl 3, Isabel Blanco 3, Tine Rustad Kristiansen 8, Kari Mette Johansen 6, Karoline Dyhre Breivang 6, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Linn Jørum Sulland 7 (4), Tine Stange 3, Pernille Wibe 2, Amanda Kurtovic 1.