Det ble to poeng – Tertnes

Det ble to poeng

Tertnes spillte tirsdag kveld første kamp i kvartfinale sluttspillet mot Gjøvik og vandt som planlagt 31-24 (13-13).

Det ble en rusten første omgang preget av mange tekniske feil og pauseresultatet ble også deretter 13-13. I andre omgang løftet Tertnes seg og løp i fra Gjøvik, med bedre forsvarsspill og en betydlig bedre Marie Liljegren på streken. Tertnes og Gjøvik målvakt Sakura Hauge og Kjersti Beck gjorde begge en god figur i mål, og begge vandt også beste spiller premien.

I den annen kvartfinalepuljen spillte Vipers mot Flint tirsdag kveld, hvor Vipers vandt komfortabelt 31-24 (16-11).

Tertnes møter Stabæk borte i den andre og siste kampen i kvartfinale sluttspillet, lørdag 29. mars.

Målscorer Tertnes: Marthe Reinkind 7, Marie Liljegren 7, Linn Gosse 4, Stine Rieber-Mohn 4, Birgitte Karlsen Hagen 3, Stine Lund Andreassen 2, Maren Roll Lied 2, Marianne Rokne 1, Cecilie Rasmussen 1.

Toppscorer Gjøvik: Jaqueline Anastacio 8 mål.