Knuste Stabæk – Tertnes

Knuste Stabæk

Vant i Bærum: Sissel Nygård Pedersen, som scoret seks mål, vant overlegent borte mot Stabæk søndag kveld.

Imponerende syvmålsseier i Bærum

Etter at Tertnes tapte med 24-29 i hjemmeoppgjøret med Stabæk, var Tore Johannessen disipler sugen på revansje da de reiste til Bærum og bortemøtet med laget som før kampen lå på tredjeplass i Postenligaen.

De ti første minuttene i Nadderudhallen var jevnspilte, men etter hvert som omgangen skred dro Tertnes ifra. Takket være godt forsvarsspill og gode avslutninger i angrep leder Tertnes hele 17-10 ved pause.

Etter hvilen forsatte Tertnes å spille bra i både forsvar og angrep. Stabæk kom aldri skikkelig inn i kampen og ledelsen var i hele andreomgang på minst syv mål.

På et lite tidspunktet ledet de for anledningen rødkledde Tertnes-jentene med elleve mål. Helt på tampen fikk Stabæk noen trøstemål, men det var kun av akademisk interesse.

Da sluttsignalet lød viste resultattavlen 24-32. Tertnes gikk dermed forbi nettopp Stabæk og inntok tredjeplassen i Postenligaen. Det er fortsatt mange kamper igjen, men Tertnes har nå to poeng ned til bæringene på tabellen.

Kampfakta:

Stabæk – Tertnes 24-31 (10-17)
Postenligaen
Nadderudhallen. Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Mål for Tertnes:  Marie Liljegren 7, Sissel Nygård Pedersen 6, Linn Gossé 6, Stine Lund Andreassen 4, Stine Skogrand 3, Maren Roll Lied 3, Marthe Reinkind 2,