Ute av EHF-cupen tross tremålsseier – Tertnes

Ute av EHF-cupen tross tremålsseier

Tertnes Håndball Elite – Team Tvis-Holtebro 33-30
(sammenlagt 62-66)

Søndag var det duket for returoppgjør mot Tvis-Holtebro i kvartfinalen i EHF-cupen. Kampen i Danmark endte med et 7 målstap til Tertnes – et resultat de mente de kunne trumfe, til tross for at det var mye. Og det var slett ingen tvil om at jentene var både spente, giret og konsentrerte, og kampens fem første minutter ble et et fyrverkeri av fart, tempo og aggressivitet. Dette var også stikkord som gjorde seg gjeldene i store deler av første omgang, der Tertnes jevnt over hadde et lite overtak. Tavlen viste 16-15 til til hjemmelaget ved pause.

Etter pausen fortsatte Tertnesjentene å spille god håndball. Forsvaret var i store deler av kampen veldig bra og tempoet fremover var også upåklagelig. Det lyste en sterk vilje og innsats av samtlige spillere, og man så mange gode eksempler på lagspill. Tertnes holdt også i denne omgangen et lite overtak på de danske pigerne i hvitt, men avstanden ble desverre aldri stor nok til et avansement i EHF-cupen.

Til tross for exit i cupen er det lov å skryte av kveldens kamp, som virkelig var en god blanding av spenning, tempo, vinnervilje og innsats – og ikke minst god håndball. Vi ønsker Team Tvis-Holtebro lykke til videre og holder blikket hardt festet på bronsemedaljen i postenligaen!