Vestfjorden Cup – Tertnes

Vestfjorden Cup

Denne helgen deltok Tertnes i Vestfjorden cup. Halvannen uke før seriestart fikk blåtrøyene en pekepinn på hvor en står etter lange og tøffe uker med oppkjøring.

Det var noen trøtte tryner som møtte opp på Flesland 07:30 på fredag. Alle begynte med rutinene sine igjen, Tandori chicken baguette, kaffe og fylle opp vannflasken.

Fra Gardermoen bar det hjem til Linn Gossé i Asker for å spise og slappe av. Vi stappet i oss selvlaget gryterett og sjokoladekake. Stine Lund var så mett at hun nesten rullet på oppvarming til første kampen.

Vi møtte Skrim og kampen bar vel preg av at dette var vår første ordentlige kamp for året. Julie Lygren fikk sin debut og gjorde det meget bra på venstrekanten . Vi var vel ikke altfor fornøyde med kampen, men seier ble det i hvert fall. Etter nedløping og middag i hallen var det leggetid i gymsalen på feltsenger. Didda som lider av Night Terror hadde ingen episoder kun litt prating i løpet av natten.

Lørdag spilte vi mot Storhamar der begge lag hadde en dårlig omgang hver. Det endte dessverre med 3 måls tap. Så ventet kamp mot Fredrikstad klokken 6. Bodil Sørheim var i slaget på høyrekanten og dunket inn en del mål og det endte med komfortabel seier.

En litt sliten gjeng gikk ut og spiste på restaurant, og resten av kvelden gikk med på å se på youtube med høylytte latterkick.

Søndag morgen og vi skal spille om 3. plassen mot Glassverket. Noen hadde litt hårproblemer (Stine Skogrand) og måtte spille med dott. (Vannet var for kaldt til å vaske håret kvelden før)

Dette var vel den første kampen hvor vi hadde jevn flyt nesten hele kampen. Marie Liljegren storspilte og Sakura Hauge stod konge i mål. Seier var deilig.

Vi er ikke mange på laget, kun 11 så det var en mørbanket gjeng som sovnet på bussen til Torp Flyplass. Vi hadde kun 45 min til flyet skule gå, Marie Davidsen stresset litt som hun alltid gjør, men vi kom oss vel hjem denne gangen også. Nå er det ikke lenge til seriestart og vi gleder oss masse.

Reisebrev fra Stine Skogrand og Linn Gossé

Kampfakta:

Tertnes- Skrim 27-16 (9-8)
Tertnes’ lag: Sakura Hauge, Marie Davidsen, Bodil Sørheim 2, Maren Roll Leid 1, Stine Skogrand 1, Stine Lund Andreassen 3, Tonje Løseth 2, Julie Lygren 3, Linn Gossé 12, Hildigunnur Einarsdottir 2, Marie Liljegren 1.
Kommentar: Svak første omgang. Mye feil, dårlig rytme og utålmodig angrep. Etter pause får vi den kamprytmen vi ønsker med kontringer og mye bedre presisjon. Linn vår beste. Begge målvaktene solid, står hver sin omgang. Julie positiv på kant, god skyting. Tonje og Didda solid i midtforsvaret. Tøffere motstand venter imorgen. Må løfte oss videre.

Tertnes – Storhamar 19-22 (5-14)
Tertnes’ lag: Sakura Hauge, Marie Davidsen, Bodil Sørheim 5, Maren Roll Leid 1, Stine Skogrand 2, Stine Lund Andreassen 2, Tonje Løseth,  Julie Lygren, Linn Gossé 6, Hildigunnur Einarsdottir 2, Marie Liljegren 1.
Kommentar: Svak første omg med veldig mye feil i angrepsspillet og manglende duellspill bakover. Under 6-17 etter fem min i andre omg. Siste 20min meget bra. Fremstår da som vi ønsker. Tøft og offensivt forsvarsspill og tempo i kontra. Bodil og Maren gjør det bra i vår gode periode. Blir for mye å ta igjen.

Tertnes – Fredrikstad 24-20 (12-10)
Tertnes’ lag:  Sakura Hauge, Marie Davidsen, Bodil Sørheim 4,Maren Roll Leid1, Stine Skogrand 4, Stine Lund Andreassen 1, Tonje Løseth 2, Julie Lygren 1, Linn Gossé 7, Hildigunnur Einarsdottir, Marie Liljegren 4.
Kommentar: God kontroll og styrer første omgang, men klarer ikke dra fra. Jevnt i andre til fem min igjen. Avgjør med god kontroll til slutt. Marie L og Didda våre beste med tøft forsvarsspill og viktige bidrag fremover. Fortsatt litt ujevn i prestasjonene.

Tertnes – Glassverket 21-18 (9-9)
Tertnes’ lag:  Sakura Hauge, Marie Davidsen, Bodil Sørheim , Maren Roll Leid 1, Stine Skogrand 4, Stine Lund Andreassen 2, Tonje Løseth 1, Julie Lygren 1, Linn Gossé 8, Hildigunnur Einarsdottir, Marie Liljegren 4.
Kommentar: Totalt sett vår best gjennomførte kamp denne helgen. Solid jobb i forsvar og vi nærmer oss et stabilt angrepsspill. Marie solid i begge ender og Lund styrer angrepsspillet. Nyttig gjennomkjøring inn mot seriestart og CL-kval.