Sikter fortsatt mot stjernene – Tertnes

Sikter fortsatt mot stjernene

Hjemme i Bergen igjen etter Champions League kvallik i bartebyen Trondheim.

Avreisedagen fredag startet med litt dramatikk. Vi holdt på å miste Julie, som ville av  i Ålesund(mellomlanding), men Didda (Hinldegundur) løp heldigvis etter henne og fikk hun tilbake i setet sitt. Alle 11 kom trygt frem 🙂

Lørdagen starten med Norges beste frokost på Rica Nidelven Hotell… magisk!
Kampen mot Byåsen gikk derimot ikke helt etter planen, men det var mange lysglimt. Linn var strålende i dag (BB)! Forsvaret og begge keeperne var på sitt beste til nå i år og opphentingen vi gjorde i 2. omgang sto det respekt av (om jeg skal si det selv).

På søndag møtte vi Minsk, kampen var helt g

jevn ved spilte 60 minutter, 24-24. Mye takket være Maren som var «on a Roll» 😉 med 10 mål! En straffekonk senere sto jubelen i taket og en gjeng (litt mer) fornøyde jenter vendte nesen mot Bergen.

Reisen hjem gikk fint, selv om David (Marie D) lurte på om Linn hadde sjekket om det var vann i vasen gjennom sikkerhetskontrollen. (Det var ikke det….)