Storseier mot Storhamar – Tertnes

Storseier mot Storhamar

Det ble storseier til Tertnes mot sølvmedaljekonkurrenten Storhamar. I en svært fartsfylt kamp, med stort tempo hos begge lag, var det Tertnes som tidlig tok føringen i kampen. Med en glimrende Sakura Hauge i mål, som fikk god hjelp av et solid forsvar foran seg, dro Tertnes tidlig fra, og ved pause var stillingen 15-12.

På tross av at Linn Gossé fikk en overtråkk like før pause og ble sittende på benken i hele 2. omgang, fortsatte hjemmelaget å varte opp med festspill slik at resultattavlen til slutt viste 28-20 seier til Tertnes, og jublende Tertnes-jenter kunne konstatere at de fortsatt er med i kampen om sølvmedaljene.