Medaljene er sikret! – Tertnes

Medaljene er sikret!

Selv om én kamp gjenstår kan Tertnes allerede nå gratuleres og utropes til medaljevinnere i årets Postenliga! 18-31 seier over Nordstrand på bortebane sørget for at jentene dårligst kan bli nr. 3, og selv om jentene i går brukte litt tid før det løsnet i angrep, var det aldri tvil om at Tertnes hadde kontroll på kampen. Forsvaret var tett og kontant, og kun 5 mål baklengs i 1. omgang vitner om at Nordstrand-spillerne ikke hadde mye å stille opp med mot aggressive Tertnes-jenter. I angrep haltet det litt mer, men 21 mål i 2. omgang viser at jentene var langt mer treffsikre etter hvilen. Målvakt Sakura Hauge ble kåret til Tertnes’ beste spiller.

Kampfakta
Nordstrand–Tertnes 18–31 (5–10)
Bjørnholt Idrettshall

Dommere: Charles Whiteley og Andreas Daviknes Borge
Utvisninger: Nordstrand 2×2, Tertnes 1×2

Toppscorer Nordstrand: Jenny Osnes Græsholt 4
Målscorere Tertnes: Stine Skogrand 7, Maren Roll Lied 6, Linn Gossé 4, Stine Lund Andreassen 4, Birgitte Karlsen Hagen 3, Julie Lygren 2, Madeleine Hilby 2, Marie Liljegren 1, Tonje Løseth 1, Hildigunnur Einarsdottir 1

Da er det bare å glede seg til søndag og den avgjørende sistekampen mot Byåsen i Nidarøhallen. Tallenes tale er klar:

• Seier til Tertnes betyr sølv til Tertnes og bronse til Byåsen
  • Uavgjort betyr sølv til Tertnes og bronse til Byåsen
  • Seier til Byåsen betyr sølv til Byåsen og bronse til Tertnes

Kampen kan ses på TV2 Sumo fra kl. 16:00, samt kamputvikling følges på Kamper online på www.handball.no.

Stor jubel i garderoben over at medaljene er sikret.