Reisebrev fra Vestfjorden Cup – Tertnes

Reisebrev fra Vestfjorden Cup

Da var vi klare for Vestfjorden Cup 2014. En spent gjeng møtte opp på Flesland fredag formiddag. Etter flytur, og noen omveier med minibuss, ankom vi Hurum og sjekket inn på helgens hotell; gymsalen i Sætrehallen. Her sov vi på feltsenger, i god gammeldags cup-ånd.

I første kamp møtte vi nyopprykkede Halden. Vi var godt forberedt og fikk en bra start der vi ledet 8-0, og vant til slutt 26-17.

Første natten gikk knirkefritt, bortsett fra noen som hadde mye på hjertet i søvne, og andre som brukte natten på å stirre i taket. Lørdagens første kamp var mot Stabæk. Etter en jevn første omgang, gikk vi til pause med 10-8 ledelse. I andre omgang fikk vi satt forsvaret, og gikk tidlig opp i en seksmåls ledelse som holdt inn til seier 24-18.

Etter god mat og litt hvile var vi igjen klare for ny kamp mot Nordstrand. I denne kampen varierte prestasjonene mer. Forsvars- og keeperspill fungerte bra i store deler av kampen, men fremover svingte det noe. Etter sluttresultat 19-19 ble vi puljevinner, og dermed var vi klare for finale mot Oppsal søndag.

For et lite avbrekk fra halltilværelsen gikk turen til Hurum sentrum lørdag kveld, der vi spiste middag på en italiensk restaurant. Til tross for kelnerens forsøk på å huske 14 bestillinger uten notater, fikk alle omsider det de hadde bestilt. En mett og fornøyd gjeng var klare for en god natts søvn før søndagens finale.

Kampen mot Oppsal ble jevn fra start til slutt, der Oppsal var hakket hvassere de siste minuttene og stakk av med seieren 24-22. Til tross for et surt finaletap, har vi denne helgen tatt noen steg videre i riktig retning mot seriestart, og kan se tilbake på en fin helg.

En stor takk til Sætre idrettslag for et veldig bra opphold, med både bra service og god mat! Vil også benytte anledningen til å takke Arne (far til Stine Lund Andreassen) som har gjort en super innsats med filming av kampene.

Dessuten fikk vi i helgen oppleve trener Tore bli utfordret til såkalt Ice Bucket Challenge av Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen. Sammen med Oppsal-trener Arne Senstad måtte han til pers, men som den «kalde fisken» Tore er, så det ut til at han taklet også dette med stor ro! 🙂

Nå har vi 10 dager med trening før seriestart 3. september hjemme mot Storhamar. Vi gleder oss, og håper å se akkurat DEG på tribunen for å hjelpe oss til årets første seier!