Tap i årets første hjemmekamp – Tertnes

Tap i årets første hjemmekamp

Knepent tap mot tabellnaboen

Det ble dessverre tap i årets første hjemmekamp. I det som ble en særdeles jevnspilt kamp var det bortelaget Vipers som til slutt dro i land seieren. Lagene fulgte hverandre fra første stund, og pauseresultatet var 13-13. Men 20 minutter ut i 2. omgang klarte Vipers å få en 2-målsledelse som de ikke ga fra seg. Vipers var sågar foran med 4 mål 6 minutter før full tid, men tross iherdige forsøk fra Tertnes-jentene, lyktes det ikke å tette igjen luken og resultatet ble til slutt 23-25.

Toppscorer for Tertnes var Celine Sivertsen med 8 mål, mens Birgitte Karlsen Hagen fulgte hakk i hæl med 7 mål. Etter dagens kamp ligger Tertnes på 5.plass bak Larvik, Glassverket, Oppsal og nettopp Vipers.