17-målsseier mot Stabæk – Tertnes

17-målsseier mot Stabæk

Alle utespillerne på scoringslisten

Det var ganske tydelig at et av GRUNDIGligaens beste hjemmelag var vertskap for det svakeste laget i serien onsdag kveld. Stabæk holdt følge de første ti minuttene, til stillingen 4-3, men etter det handlet alt om Tertnes. For mens Bærums-laget stagnerte foran mål, satte Tonje Løseth inn 13–3 i favør hjemmelaget 20 minutter ut i omgangen, og det stod 19–6 til pause.

Andre omgang ble en sjarmøretappe for Tertnes. Mens Marie Davidsen stengte målet, kappet Julie Lygren, Stine Skogrand og Tonje Løseth om å bli kampens toppscorer, en duell Skogrand vant med sine 7 fulltreffere. Utover i omgangen lot Tore Johannessen lagets mindre rutinerte spillere få slippe til. Størst begeistring viste publikum over at reservekeeper Malin Olaussen fikk ti minutters etterlengtet spilletid. Hun vartet opp med noen gode redninger. Med smil om munnen og noen lekne scoringer, cruiset Tertnes inn til sin tredje, strake hjemmeseier og sluttresultatet 36-19.