Marginene avgjorde – Tertnes

Marginene avgjorde

Det er synd, men sant, at en svak andre omgang i Kristiansand og de siste sekundene i Haukelandshallen må stå som avslutning på det som ellers har vært en meget solid sesong av Tertnes-jentene. Men, som det står i sangen «Av og til er én millimeter nok»...

For det var tydelig at trenerteamets løfter om å revansjere seg hadde smittet over på laget. Tertnes gikk høyt og hardt ut, og la umiddelbart press på Vipers. Ballen gikk raskt og kreativt mellom spillerne, men det ville seg liksom ikke helt. Noen personlige feil, noen dommeravgjørelser spillerne ikke var helt enige i og god, defensiv taktikk av Gunnar Pettersen gjorde at vi aldri helt fikk det nødvendige overtaket, og til pause sto det 14–10.

2. omgang, den som skulle rette opp inntrykket fra bortemøtet, ble aldri den kanonavslutningen vi alle håpet på. Innstillingen og viljen var absolutt til stede, men marginene ødela. Dessverre leverte Sakura Hauge en meget god omgang i Vipers-målet og reddet blant annet en sjumeter. Tertnes gjorde litt for mange feil i oppbygningen, Vipers maktet hele tiden holdt seg innenfor resultatmessig, og derfor ble ikke oppgjøret superspennende før helt mot slutten. Og nervepirrende ble det virkelig. Tertnes, som hadde lagt foran med tre og fire mål gjennom hele omgangen, klarte endelig å tilrive seg de nødvendige fem målene som ville ha sikret hjemmekamp mot Larvik på søndag. Med 28 sekunder igjen og stillingen 24-19, tok Vipers timeout, Tertnes var i semifinale og skulle bare ro det i land. Dessverre sørget en uheldig langpasning for at bortelaget kunne rushe inn en redusering, og da ga Tertnes opp. Bortelaget scoret ytterligere en til i slutten, og resultatet ble da 24-21.

Dermed kan vi takke for i år, takke Marie Liljegren for sin innsats i kubben, ønske Tonje Løseth lykke til i Tus Metzingen og se fram mot høsten, med nye spillere og mer spenning fra Hele Bergens Favoritter!

Tertnes – Vipers 24-21 (14-10)