Thrilleravslutning sikret ett poeng – Tertnes

Thrilleravslutning sikret ett poeng

Tertnes lå under store deler av kampen, og mot slutten var det få som trodde de skulle klare å berge poeng hjemme mot Oppsal. Så scoret Stine Skogrand i siste sekund og kampen endte 21-21.

Det var en jevnspilt kamp mellom de to lagene, hvor begge lag byttet på å ligge i ledelsen. Tertnes slet i angrep og bommet på flere store sjanser. Kun 3 mål scoret de i løpet av de femten første minuttene. Etter 21 minutter tok trener Tore Johannessen timeout, noe som var et godt trekk. Tertnes begynner å ligne seg selv og spiller langt bedre håndball enn i starten av kampen. De har god flyt i angrepsspillet og skuddene sitter, mens Marie Davidsen stenger buret bak. Tertnes går til pause med ledelse 12-10.

Utnyttet ikke mulighetene
2.omgang startet litt som den første. Tomålsledelsen blir fort spist opp og lagene skifter på å ha ledelsen. Når Oppsal får to utvisninger ganske raskt etter hverandre har Tertnes all mulighet til å kjøre fra, men de utnytter mulighetene dårlig og vinner ingen av overtallsperiodene. Oppsal spiller tøft og tidvis litt på grensen av hva regelboken tillater, noe som ser ut til å prege Tertnes.

22 minutter ut i 2.omgang må Tertnes bruke sin tredje og siste timeout for kvelden, da ligger de under 17-19. De tar inn det ene målet raskt, men Oppsal gir seg ikke og leder med to mål til det bare er et par minutter igjen. Da var det få i Haukelandshallen som trodde på poeng.

Kampvilje
Men jentene ga seg aldri, og scoret da kampen gikk inn i siste spilleminutt. Oppsal hadde all mulighet til å avgjøre kampen på egenhånd, de var i angrep med ett måls ledelse. Men det ville ikke Tertnes ha noe av. Med et aggressivt og godt forsvar klarte de å få motstanderlaget til å ta dårlige valg og vant ballen med bare noen sekunder igjen. Et par pasninger og så tok Stine Skogrand rennefart mot mål og skjøt. Den gikk inn i siste sekund, og det var full jubel på både banen og tribunen. Det var stor vilje og besluttsomhet i laget som helt klart ikke hadde tenkt å gå poengløse av banen i dag.

Sluttresultatet ble 21-21.

– Vi får ett poeng på en dårlig dag, sier trener Tore Johannessen.

Han forteller at de skal jobbe med angrepsspillet til neste kamp.
– Vi har en brukbar første omgang, men sliter i angrep i andre. Det forsvaret vi setter de siste femten tilsier at vi burde vinne. Jeg skulle ønske det så litt bedre ut i angrep i andre omgang, men vi får poeng fordi vi aldri gir oss.

Neste kamp allerede søndag borte mot Skrim Kongsberg kl. 17. Skal du ikke til Kongsberg i helgen kan du som alltid se kampen live på handballtv.com.