Juniorjentene klare for NM-semifinale – Tertnes

Juniorjentene klare for NM-semifinale

Det ble en solid hjemmeseier for juniorlaget som spilte NM-kvartfinale mot Byåsen torsdag kveld. Laget, som er et samarbeidsprosjekt med Fana Håndball, tok føringen fra start, og vant kampen 41-18.

Det ble en kamp der hjemmelaget fikk god flyt fra første stund, og Tertnes scoret syv ganger før Byåsen fikk sin første nettkjenning (11. minutt). Solid forsvars- og keeperspill ga Byåsen aldri muligheten til å komme inn i kampen og stillingen ved pause var 19-8. Deretter var det imponerende hvordan Tertnes klarte å holde konsentrasjonen oppe også i 2. omgang, og ledelsen økte jevnt og trutt til sluttresultatet 41-18. Tina Abdulla ble kåret til banens beste spiller.

Tertnes: Synna Lien, Sofie Ege Grønlund, Christine Karlsen Alver 3, Victoria Solstad 4, Karoline Fantoft 7, Lene Kausland 3, Celine Solstad 5, Tina Abdulla 7, Thea Stankiewicz 2, Silje Selstad 1, Candy Jabateh 4, Oda Mastad 2, Maren Gabrielsen, Ingri Primstad 3
Toppscorer Byåsen: Maja Magnussen (7)

Nå venter Oppsal i semifinalen, og den spilles som borte-/hjemmeoppgjør innen 30. november.