Nå nærmer det seg for alvor, og endelig kan du kjøpe billetter til sesongens første kamp!

Onsdag blåses første kamp i årets REMA 1000-liga for Tertnesjentene i gang i Åsane Arena. Kl. 18:30 spiller vi mot Romerike Ravens, den nye østlandsklubben som har utgangspunkt i Rælingen HK, og som har overtatt Rælingens plass i toppligaen.

For spillerne er det knyttet stor spenning til kampen, og det håper vi det er for publikum også. Selv om det fortsatt ikke er anledning til å fylle hallen, er det likevel stor fremgang å kunne ta i mot inntil 1000 tilskuere. Det gjør vi i to kohorter, slik at alle smittevernsregler blir overholdt.

Et begrenset antall billetter til åpningskampen er foreløpig lagt ut på felt C og D (til høyre når en kommer opp trappen i 2. etg.). I tillegg kan det kjøpes sesongkort på samme felt, og både billetter og sesongkort kjøpes gjennom appen vår, Tertnes Håndball.

For klubbene i Åsane som har fått spesialtilbud på billetter, dvs. Tertnes junior, Åsane, Flaktveit, Eidsvåg og Salhus Turn, tildeles det plasser på felt A og B, og det vil bli egen inngang til dette området. Lagene som benytter tilbudet, vil innen tirsdag kveld få tilsendt mail om hvilken inngang som skal benyttes og annen viktig informasjon.

I tillegg til kafeen i Åsane Arena, vil vi ha adskilte kiosksalg for begge kohorter. Her vil det også være mulig å kjøpe Tertnes supporterartikler som Tertnes spilledrakt, paraply, handlenett og baller.

Som pauseunderholdning blir det opptreden ved the Voice-favorittene Gøran Stavang Skage og James Fox (mer informasjon om det i annen artikkel)!

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 2122