Nye fotografer – Tertnes

Nye fotografer

Vi har vært så heldige å få med oss to jenter som er med i Tertnes sin rekruttgruppe til å ta bilder fra elitekampene (og kanskje litt andre ting også etter hvert??).

Til daglig spiller de i Fyllingen, men som en del av partneravtalen mellom klubbene spiller de også felleslagene som Tertnes og Fyllingen stiller.

Fra bloggen deres viitoo.blogg.no har vi «stjålet» beskrivelsen om hvem de er:

Kort om Tonje:
Jeg er en jente på 16 år (snart 17) fra Bergen. Det meste av fritiden min går til håndball. Selvfølgelig må jeg gjør litt lekser innimellom og sosialisere meg litt, men som sagt så går det mest i håndball. Jeg går 2 året på vgs og linjen jeg går på er media og kommunikasjon. Jeg er som oftest blid og glad og prøver å ta livet med et smil!

Kort om Vibecke:
jeg er 17 år gammel, spiller håndball og går på akademiet vgs i bergen. linjen jeg går på er media og kommunikasjon. lever livet med å sove, spise, trene og selvfølgelig skole (huff). men hvertfall; du ser meg som oftest med et smil om munnen og latteren ligger alltid på lur.. hehe

 

Her ser dere litt av arbeidet de har gjort på de to siste kampene: