Gode muligheter for seier – Tertnes

Gode muligheter for seier

Med godt spill og lojalitet til spilleopplegget, tror tertnestrener Tore Johanessen på et godt resultat mot Byåsen på onsdag. Jeanette Haga Holgersen (bildet), vil bli en viktig brikke i kampen om to nye poeng for blåtrøyene.

Askøyjenten, som har vært på landslagssamling med LK 90 i Danmark, har videre brukt tiden siden seier i EHF-Cupen mot kypriotiske SPES Kefalovrisos godt til trening og forberedelser til kampen mot Byåsen.

– Kampene mot Byåsen er blant sesongens høydepunkt, og vi har gledet oss lenge til møte med trønderne. Vi har ladet godt opp, og tror vi har en god mulighet til et godt resultat, sier tertnestrener Tore Johannessen, som ikke vil høre snakk om at dette er en kamp som vinnes.

– Neida. Dette er ingen kamp vi må vinne, men vi ønker absolutt å gå seirende ut av oppgjøret. Og det er jeg sikker på vi kan klare på en god dag.
Det handler om at vi er lojale mot spilleopplegget vi blir enige om før kampen, i tillegg til at vi må ha full klaff i begge ender av banen. Målvaktspillet må være bortimot perfekt, og vi sette de store sjansene vi får. Jeg håper jentene får ut potensialet sitt, og vet at vi på en god dag kan matche Marit Malm Frafjord og lagvenninnene hennes. Vi må bare våge å spille vårt eget spill, og glemme at det et av de beste lagene i Norge som står på motsatt banehalvdel, avslutter Johanessen.

Sissel Nygård Pedersen er siste på skadelisten til Tertnes. En liste som er i lengste laget etterhvert, og som gjør at endelig laguttak blir tatt tirsdag kveld/onsdag formiddag.

Kampen i Haukelandshallen onsdag, blåses i gang klokken 19:00.

Stordherrene spiller også hjemme denne runden av Postenligaen, nå Runar fra Sandefjord kommer på besøk til Vikahaugene. Fyllingen på sin side reiser til hvalfangerbyen, hvor Rein Havang og Sandefjord er vertskap. Fyllingens kamp starter klokken 18:00, mens Stord-Runar starter et kvarter senere, altså 18:15.

20.10.2009 13:52, Svein Mjeldheim