Klart tap mot Byåsen – Tertnes

Klart tap mot Byåsen

Tertnes skuffet og gikk på et klart tap mot Byåsen.
Skadesituasjoen gjorde at det var tynt i rekkene før kampen. Men spillerne som da skulle dra lasset, klarte ikke å komme opp på det nivået som trengs for å gi Byåsen kamp.

– Det ser ikke ut som vi verken har tilstrekkelig tro på det eller ønsker å score nok mål, oppsummerte Tertnes-trener Tore Johannessen.
Skader på flere sentrale spiller gjør det vanskelig, men det forventels likevel mer.
-Det er klart vi er redusert og situasjonen hadde nok vært annerledes om vi hadde hatt fullt mannskap tilgjengelig. Spesielt savnet vi Sissel i dag, men det skal ikke være fire andre bakspillerne ikke bidra mer enn de gjorde, fortsatte Tore.

Men det var likevel noen lyspunkt fra kampen. De tre rekrutt-jentene Stine Skogrand (16) fra Fyllingen, Maria Torstad (18) og Benedicte Raa (19) tok alle godt vare på sjansene de fikk.

– Det sier vel sitt når de tre yngste var de tre beste spillerne våre. Nå er det bare å legge dette bak seg og løfte seg til søndag. Da venter Storhamar. Ny kamp, nye muligheter, avslutter Tore.

 

 

 

 

Kampfakta

 

Resultat:

Tertnes – Byåsen 17 – 31 (8-13)

 

 

Arena:

Haukelandshallen 

 

 

Tilskuere:

687

 

 

Dommere:

Kjersti Arntsen og Ida Cecilie Gullaksen

 

 

Målscorere for
Tertnes:

Marthe Reinkind 4 (1), Stine Lund Andreassen 4, Marie Liljegren 3, Charlotte Askeland 3, Stine Skogrand 2, Marie Liljegren 2, Jeanette Haga Holgersen 1, Benedicte Raa 1.

 

Toppscorere
motstander:

Iva Zamorska 6(1)

 

 

Utvisninger:

Tertnes 3×2 min – Byåsen 1×2 min

 

 

Rødt kort:

0