Skadene hoper seg – Tertnes

Skadene hoper seg

Tertnes får det tøft i kveldens nøkkelkamp mot Storhamar. Fra før er Marianne Rokne, Linn Gossé og Sissel Nygård Pedersen ute med skader. I tillegg gjør nå en vond skulder at helle ikke Marthe Reinkind er med til Hamar i kveld.

Heleseteamet ville ikke ta noen sjanser og gav Marthe spilleforbud når skulderen som hun tidligere har operert begynte å bli skikkelig vond igjen. Mandag skal hun ta MR og vi vil få mer svar på hva som er status.

Hos Storhamar er derimot situasjonen helt motsatt. I kveld er nemlig Izabela Duda tilbake på parketten i Prestrudhallen.
Storhamar-trener Arne Senstad er klar på at Storhamar må levere jevnt bedre takter enn mot Stabæk for å ta begge poengene.
– På vårt beste har vi vært veldig gode, men det har variert for mye, sier Arne Senstad.
– Nøkkelen er forsvarsspillet. Når vi ikke demmer opp godt nok bak, er vi også avhengig av å score mange mål. Og når ikke forsvarsarbeidet sitter, går det også ut over angrepsspillet vårt. Vi slapp inn 27 mål mot Stabæk, og det er altfor mye. Tertnes er såpass gode at de kan straffe oss hardt hvis vi ikke gjør en skikkelig forsvarsjobb. På en dårlig dag, taper vi med ti mål for Tertnes, mens vi kan slå dem med ti på en god dag.
– Det handler om stabilitet bakover, fastslår Senstad til Hamar Arbeiderblad.