Brann møter presselag – Tertnes

Brann møter presselag

Brann-spillerne møter «pressens lag» til håndballkamp i pausen mellom Tertnes og Stabæk i Haukelandshallen onsdag.

I pausen mellom Tertnes og Stabæk i kvinnenes Postenliga onsdag i Haukelandshallen kl. 18 skal Brann-spillerne bytte ut knotter på skoene med klister på hendene. For da blir det nemlig oppvisningskamp mot «pressens lag».

Erik Huseklepp, Jan Gunnar Solli, Gylfi Einarsson, Kristian Flittie Onstad, Ólafur Örn Bjarnason og sportssjef Roald Bruun-Hanssen stiller fra Brann.

Håndball er på ingen måte ukjent for Huseklepp. Hans søster Elise har tidligere spilt i toppserien for Tertnes og spiller nå i 1. divisjon for Fyllingen. Branns toppscorer ser frem til sceneskiftet onsdag.

– Jeg spilte håndball for Gneist da jeg var mindre, så jeg kan spille litt håndball. Dette blir kjekt. Jeg gleder meg selv om det bare blir en kort oppvisningskamp, sier Huseklepp til Brann.no.

Han vet som regel hva som møter ham i Tippeligaen. Men Huseklepp er mer usikker på kvaliteten på presse-laget som møter ham og lagkameratene i Haukelandshallen onsdag.

– Vi får nå bare se hvor gode de er, det kan jo godt hende at noen av dem har også spilt håndball før. Men vi skal nå uansett klinke til, sier Huseklepp med et smil.

Journalist Stig Nygård fra TV 2 Sporten, som har sin egen håndball-blogg, har i hvert fall lagt listen høyt før onsdagens showkamp i Haukelandshallen.

– Jeg vet at han er en god håndballspiller og har blant annet trent min søster. Jeg fikk en tekstmelding av ham i dag hvor han sa jeg ikke kom til å score noen mål, så jeg antar at han vil være keeperen deres, sier Huseklepp.

Kampen mellom Tertnes og Stabæk i kvinnenes Postenliga spilles onsdag 4. november klokken 18.00 i Haukelandshallen. Showkampen mellom Brann-spillerne og presse-laget «sparkes i gang» ca. klokken 18.35.