Comeback på hjemmebane – Tertnes

Comeback på hjemmebane

Onsdag er det klart for håndballgalla i FRAMOhallen. Da møter Marianne Rokne (bildet) og Tertnes-damene Levanger kl. 18:00, før Fyllingen-herrene skal ut mot ØIF Arendal kl. 19:45.

Tertnes-trener Tore Johannessen begynner å få tilbake noen av sine sentrale spillere fra skade. I borteseieren mot Gjøvik Og Vardal (21-20) forrige onsdag, var både Linn Gossé (ca 40 minutter - 3 mål) og Marianne Rokne (ca 20 minutter) tilbake etter langt skadeavbrekk.

– Linn var rett på direkte, mens Marianne trenger litt mer tid for å komme seg i form. Med seier mot Levanger er vi nesten i rute poengmessig, selv om vi helst skulle stått med 12 poeng før VM-pausen. Vi føler at vi er bra på gang med det mannskapet som nå er tilgjengelig, sier trener Tore Johannessen.

Laget fra Nord-Trøndelag vant litt overraskende 23-22 borte mot Njård i forrige serierunde, og klartret med det over nedrykksstreken. Kampen i FRAMOhallen på onsdag, er den siste i Postenligane for kvinner før VM-pausen. Neste seriekamp for Tertnes bli på bortebane mot Njård 10.januar.

– Vi hadde stort fokus på forsvars- og duellspill mot Gjøvik Og Vardal, og må ha enda større fokus på det mot Levanger, som etter mitt syn har sine styrker i forsvars- og kontringsspillet. I pausen frem til seriekampen mot Njård vil det bli trent mye fysisk. Da håper vi også å få friskmeldt Sissel Nygård Pedersen og Marthe Reinkind, avslutter Johannessen.

 

Les mer om Mariannes comeback i bt her