Treningskamp – Tertnes

Treningskamp

I ferien har jentene hatt en del egentrening men de har også hatt tre felles håndballøkter i romjulen, der i blant en treningskamp på 3x25 min. mot BY-laget gutter (model 92).

Tertnes starter opp igjen etter juleferien med et lokaloppgjør mot Bjørnar. Charlotte Askeland (bildet) møter sitt gamlelag og sier om kampen: «Jeg gleder meg til å møte jentene igjen i kveld, og synes ikke der er noe å grue seg til. Vi skal bruke kampen til å fokusere på forsvar og kontringsspill som har vært vår hovedfokus på trening de siste ukene. Det er alltid greit å ha en liten generalprøve før seriekamp igjen etter en lengre pause«.

Trener Tore Johannessen mener også at denne treningskampen er en mulighet for enkelt spillere å vise seg frem før laguttak til bortekampen 10. januar mot Njård.