Hjelp til Haiti – Tertnes

Hjelp til Haiti

Lørdag har Løv-Ham Håndball arrangement i Fyllingsdalen Idrettshall. Inn i arrangementet skal Tertnes gjøre sine siste forberedelser til søndagens kamp mot Vipers. Samtidig benyttes anledningen til å hjelpe jordskelvofrene på Haiti, og inntektene denne dagen går uavkortet til Røde Kors' arbeid på den kriserammede øyen.

-Det er utrolige bilder vi får servert fra Haiti om dagen, og for oss i Løv-Ham Håndball tenker vi at vi er heldige som har mulighet til å bidra med litt hjelp. En blir nesten litt handlingslammet når katastrofer som dette inntreffer, men etter noen korte samtaler innad i klubbens styre ble vi enige om at dette var et tiltak vi kunne gå for. Ekstra gledelig er det at Tertnes støtter oss, og vi skal gjøre vårt for at det blir et så stort beløp som mulig som går til hjelpearbeidet, sier arrangementsansvarlig i Løv-Ham Håndball Nina Nygård Holen.

Hva og hvordan vil dere samle inn penger?

-Vi øker billettprisen til kr. 50.- pr voksen. I tillegg vil vi ha minimumspriser i kafeen, og samtidig gi den enkelte mulighet til å betale det en vil for en kopp kaffe eller hva det måtte være. I tillegg skal Tertnes ha trening innimellom kampene våre, og de har lovet å stille med gratisbilletter til søndagens kamp mot Vipers. De vil videre dele ut spillerkort hvor yngrespillere kan få autograf av stjernenene. Vi håper å få til et arrangement hvor vi får satt ting i perspektiv, og vi håper hver og en av lørdagens tilskuere vil støtte oss i så stor grad som mulig, sier Nina.

Løv-Ham har også fått effekter som auksjonesres bort til inntekt for hjelpearbeidet.

  • En signerte landslagsdrakten som Terese Pedersen brukte under VM i Kina
  • En innrammet og signert tertnesdrakt
  • En håndball signert av tertnesspillerne
  • Fra Peppes Pizza Vannkantener det kommet 10 stk gavekort på pizza som blir loddet ut under arrangementet i Fyllingsdalen Idrettshall på lørdag.

Auksjonene på drakter og baller er i gang og fortsetter helt til søndag klokken 24:00. Bud sendes
// <![CDATA[
// <![CDATA[
var prefix = 'mailto:';
var suffix = '';
var attribs = '';
var path = 'hr' + 'ef' + '=';
var addy82014 = 'lovham' + '@';
addy82014 = addy82014 + 'rvn' + '.' + 'handball' + '.' + 'no';
document.write( '‘ );
document.write( addy82014 );
document.write( ‘
‘ );
// ]]>
lovham@rvn.handball.no
// <![CDATA[
// <![CDATA[
document.write( ‘‘ );