Se kampen live på nettet – Tertnes

Se kampen live på nettet

Kveldens kamp mot Vipers skal Tertnes live-overføre via internett og facebook.

Tertnes har fornyet seg på mange områder de siste månedene og ikke minst når det gjelder det å være representert på internett. Tertnes sin fan-side på Facebook har fått over 500 medlemmer den siste måneden siden den ble lansert. 

Twitter kommunisere klubben med supportere og andre som er interessert i klubben. Vi har startet opp med å gi fortløpende oversikt over Tertnes sine resultater i kampene i Postenligaen, og på klubbens egen YouTube-kanal kan du se bilder, intervjuer og film-snutter fra Tertnes.

I kveld er det duket for en ny premiere. Kampen mellom Tertnes og Vipers i postenligaen skal nemlig overføres live her på sidene i tillegg på facebook-siden til Tertnes.

Dette er i første omgang en testsending, så klubben er spent på hvordan kvaliteten blir.

– Vi ønsker å kunne tilby dette til publikum som ikke har anledning til å komme på kamp i Haukelandshallen. Samtidig tror vi også på at alle slike tiltak skal være med å øke interessen ytterligere, sier daglig leder i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

Livesendingen vil du kunne se her: <a href="/tertnes_k/artikkel/3699 eller under fanen my ustream på http://www.facebook.com/tertneshandball