Vikebø usikker – Tertnes

Vikebø usikker

Foran kveldens oppgjør om Vipers, kan Tertnes-trener Tore Johannessen velge og vrake i nærmest skdefri tropp. Bare linjespiller Hege Vikebø er usikker.

Hege har slitt med mageonde de siste dagene og har ikke trent hverken fredag eller lørdag. Men blåtrøyeme kan nå glede seg over at både Marthe Reinkind og Sissel Nygård Pedersen nå er tilbake etter skader.

Kveldens motstander Vipers Kristiansand har kun fått med seg fem poeng når Postenligaen nå er halvspilt. For et lag som sist sesong var i sluttspillfinalen og hadde ambisjoner om å være med å kjempe om bronsen denne sesongen, kan det ikke sees på som noe annet enn en katastrofe.

Onsdag tapte Vipers 36-33 borte mot Storhamar. Klubben står uten seier i seks kamper på rad og ligger på nedrykksplass på tabellen. Men ting begynner også å se bedre ut hos sørlendingene.
Tradisjonelt har Vipers de siste sesongene vært kjent for godt forsvarspill, men onsdag satt det ikke slik det skulle. Derimot fungerte tingene fremover, og kampen er den mest målrike Vipers har hatt denne sesongen.
Dette kan ha sammenheng med at Vipers-trener Peder Langfeldt nå har en tilnærmet skadefri tropp å velge fra.

Mest gledelig finner han det nok at Birgit van Os er tilbake etter at en vond akilles har holdt henne mer eller mindre på benken i hele høst. Hun opererte i november og nederlenderen er nå tilbake for fullt. Onsdag ble det hele seks mål på henne.

Fra Vipers meldes det at de har tro på en bedre vårsesong enn høstsesong, og vårsesongen begynner i og for seg med Tertnes i dag. Så får vi se…..