Jakter syvende strake – Tertnes

Jakter syvende strake

Marthe Reinkind (bildet) og Tertnes-damene står med seks strake seirer i Postenligaen. Onsdag er det bortekamp mot bunnlaget Gjerpen, og da bør blåtrøyene ha gode muligheter til å befeste sin posisjon  på bronseplass.

 

Etter full pott i de to første serierundene, kom fire strake tap mot Larvik (B), Selbu (H), Byåsen (H) og Storhamer (B) for Sakura Hauge & co. Siden hjemmekampen mot Stabæk 4.november har det imidlertid løsnet poengmessig for blåtrøyene.

– Vi er helt klart for ustabil enda. Utfordringen for øyeblikket er at vi har mange spillere som har vært borte lenge, og jobber med å finne frem til hvem som fungerer best sammen i kamp. Selv om vi lykkes med det meste mot Nordstrand, var det masse å rette på i forrige kamp mot Våg, innrømmer trener Tore Johannesen.

Onsdagens kamp mot Gjerpen bør være av det enkle slaget. Høstens oppgjør mot det gamle storlaget endte med 31-14 seier til Tertnes. Telemarkingene måtte starte sesongen med tre minuspoeng, og har ikke kommet igang med poengsankingen.

– Gjerpen har hatt noen kamper som har vært jevne til midtveis i 2.omgang. De kan fort ta noen poeng før sesongen er ferdig, men det skal ikke bli mot oss. Marianne Rokne har hatt litt for mye belastning på kneet over lengre tid, og hadde ikke spilt uansett motstander. Marie Liljegren fikk seg en smell i ryggen mot Våg, men er sannsynligvis klar igjen til kamp onsdag.

Tidligere Tertnes-spiller Sølvi Hylleseth meldte i september overgang til Tertnes fra FC København. Hun har slitt med skader og har ikke kunnet trene skikkelig. Kun i den siste perioden har hun kunnet følge treningen skikkelig, men ifølge treneren blir det neppe noe comeback med det første.

– Sølvi har vært med å trene med oss, men hun ikke Tertnes-spiller inneværende sesong, avslutter Johannesen.

Hylleseth går nemlig på utlån til Molde ut sesongen.

26.01.2010 22:44, Torbjørn Iversen og LRE