Målet er seier – Tertnes

Målet er seier

Tertnes har nå tatt syv strake seiere på rad og dermed en 3. plass i Postenligaen. Tertnes vil kjempe for enda en seier i kveld!

Johannesen er bastant på at de ikke vil gå forbi Larvik og Byåsen på tabellen, men har ambisjoner om å matche de suverene lagene i enkeltkamper.

– Vi har tro på oss selv i år. Laget trener bra og viser stadig stigning, forteller Johannesen.

Vi har ambisjoner om å gi Larvik kamp så lenge som mulig, sier Tertnes-trener Tore Johannessen foran onsdagens seriekamp i Bergen.

Tertnes-treneren har følt at klubben har vært i godt slag helt siden de skadde spillerne kom tilbake på slutten av høstsesongen. Det har gitt en seiersrekke på sju kamper siden 25. oktober.

 

– De siste sesongene har vi følt at vi ikke er i nærheten av nivået til Larvik, selv ikke i enkeltkamper. Tidligere har vi hatt for tynn spillerstall, nå har vi dobbel dekning på alle plasser uten at nivået synker. Vi er i klar fremgang. Vi kan ikke fortsette å bli nummer tre hvert år. Derfor er målet vårt å prøve å nærme oss nivået til de to foran oss, sier Johannessen.

 

Det var for øvrig i Bergen forrige gang Larvik måtte gi tapt i serien. Tapet 29. april 2004 gjorde at Larvik ikke var i posisjon til å vinne serien den sesongen.

 

Få med deg kampen i kveld kl. 18:00 i Haukelandshallen.