Positiv – Tertnes

Positiv

Tertnes-trener Tore Johannessen kunne konstatere at det var klar fremgang i troppene til tross for tapet i Trondheim. Avstanden frem til Byåsen var heller ikke avskrekkende.

Byåsen har sammen med Larvik dominert i toppen av norsk håndball de siste årene. Begge lagene står også fortsatt uten tap denne sesogen. Tertnes hang likevel godt med trønderne den første halvtimen.

– Jeg er fornøyd med mye i 1.omgang. Forsvarsspillet sitter og Aina Eide står godt bakerst, sier Tore som kunne se Tertnes gå til hvile ett mål bak, 13-12.

Starten på andre omgang ble ikke like bra. Byåsen drar raskt fra og opparbeider seg en fem måls ledelse.

– Vi er 13-18 etter 5-6 minutter. Det blir for mye feil og bom på noen klare sjanser. Dette vet Byåsen å utnytte og vi får en rekke kontramål i mot. Mye av dette skyldes at vi spiller for mye på tvers, oppsummerer Tertnes-treneren.

Konklusjonen var likevel at dette var solid fremgang fra kampene mot Selbu og Storhamar. Onsdag venter Nordstrand i Haukelandshallen.Denne kampen blir viktig dersom Tertnes skal få med seg best mulig rangering inn i sluttspillet.

KAMPFAKTA:

Byåsen – Tertnes 28-20 (13-12)
Postenligaen
Toppscorer Byåsen: Iva Zamorska 7
Mål Tertnes: Marthe Reinkind 5, Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 3, Stine Lund Andreassen 3, Jeanette Haga Holgersen 2, Tonje Løseth 2, Linn Gossé 1.
Utvisninger: Byåsen 2x2min og Tertnes 3x2min.