Skal snu trenden – Tertnes

Skal snu trenden

Etter fire strake tap har Tertnes-damene spilt seg ut av medaljekampen. I onsdagens hjemmekamp mot Nordstrand, spiller Linn Gossè (bildet) og Tertnes om 4.plassen som gir bedre seeding i sluttspillet.

– Vi hadde for mye småskader og sykdom i den dårlige perioden, og var lite fornøyd med Storhamar-kampen. Nå føler jeg vi er på gang igjen, og forrige kamp mot Byåsen var bra i store perioder. Dessverre fikk vi en dårlig start på 2.omgangen som gjør at vi mister taket på kampen. Det er helt urealistisk å tenke på medalje, men det er viktig å bli nummer fire med tanke på sluttspillet, sier trener Tore Johannesen.

Det svinger av årets Tertnes-utgave. Forut for de siste fire kampene var Hege Vikebø & co ubeseiret i syv kamper. En av seirene kom på bortebane mot Nordstrand, hvor det ble komfortabel 29-19 seier. Vinneren av onsdagens kamp skaffer seg grepet om tabellplasseringen bak Larvik, Byåsen og Storhamar.

– Vi har hatt et godt tak på Nordstrand de siste årene, og spesielt på hjemmebane. Jeg kan i farten bare huske et bortetap mot Oslo-laget de siste sesongene. Onsdagens kamp blir helt avgjørende i forhold til 4.plassen. Målvakt Sakura Hauge har vært vurdert inntil siste trening, men blir ikke med mot Nordstrand grunnet skade. Ellers stiller vi med skadefritt og revansjesugent mannskap, avslutter Johannesen.