Tilbake på vinnersporet – Tertnes

Tilbake på vinnersporet

Tertnes vant det som kan være kampen som avgjorde hvem som får fjerdeplassen i kvinnenes eliteserie. Motstanderen var Nordstrand, som før kampen lå på fjerdeplass. Nå er det derimot Tertnes som ligger som nummer fire, ett poeng foran Nordstrand.

Det ble en jevn og spennende kamp da Tertnes tok imot Nordstrand i Haukelandshallen onsdag. Tertnes førte første omgang, og gikk til pause med tomålsledelse. I andre omgang utnyttet Nordstrand forsvarsfeil hos hjemmelaget, og da det gjensto ti minutter av kampen ledet gjestene med hele fire mål. Tertnes fikk tettet forsvaret og kjempet seg tilbake i kampen. Fremover ble sjanse ekspedert i mål og til slutt kunne jentene juble over en ett måls seier.

– Det er alltid kjekt å vinne tette og jevne kamper. Jeg er knallfornøyd med at vi kommer tilbake etter at vi ligger under med fire mål ti minutter før slutt. Hadde vi tapt i dag, hadde vi vært avhengige av for mye hjelp. Nå tror jeg vi kan tape én kamp, men likevel bli nummer fire, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

De fire beste lagene ved serieslutt møter ett av de fire neste lagene på tabellen til dobbel kvartfinale i sluttspillet. Det betyr at dersom Tertnes blir nummer fire slipper de å møte verken Byåsen, Larvik eller Storhamar i kvartfinalen.For Tertnes sin del gjenstår nå kamper mot Stabæk(B), Levanger(B), Gjøvik(H) og Njård(H).

 

 

 

Kampfakta

Tertnes – Nordstrand 28-27 (16-14)
Postenligaen
374 tilskuere
Dommere: Jon Iversen, Bengt Nilsen.
Mål for Tertnes: Linn Gossé 4, Jeanette Haga Holgersen 5, Stine Lund Andreassen 2, Hege Vikebø 2, Tonje Løseth 1, Marthe Reinkind 7 (5), Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 3.
Toppscorer Nordstrand: Else-Marthe Sørlie Lybekk 6