Sakura i A-troppen – Tertnes

Sakura i A-troppen

Tertnes-keeperen er med i troppen landslagssjef Thorir Hergeirsson har tatt ut til treningssamling på Beitostølen i påskeuken.

  Sakura Hauge har denne sesoneg vært fast på rekruttlandslaget, men det er altså første gang hun blir tatt ut i en A-landslagstropp.
Tertnes-målvakten har storspilt denne sesongen, men har sett de siste kampene fra sidelinjen etter at hun kom hjem fra forrige rekruttlandslagssamling med et vondt kne.
– Et lite delmål som jeg har hatt siden jeg var liten er nådd. Det er jo veldig gøy. Å få være med på en tilnærmet skikkelig samling med utenlandsproffene gir ekstra motivasjon, sier Sakura Hauge, som ikke frykter at kneplagene skal spolere samlingen på Beitostølen.

– Akkurat nå ser det bedre ut med kneet. I går hadde jeg min første håndballøkt på veldig lenge. Deilig å kunne skyve, løpe, hoppe! Håper det holder seg og at jeg kan være klar til kamp allerede neste uke.