Niende år som styreleder – Tertnes

Niende år som styreleder

Tertnes leder Kjell Fagna tar fatt på sitt niende år som leder for byens «håndball kjæledegger» noe som trolig er lenger enn noen andre har sittet sammenhengende tidligere. Nyevervelsene Tonje Løseth og Stine Skogrand var henholdsvis bare 11 og 9 år da Tertnes lederen ble valgt første gang i 2002, som smiler når han blir konfrontert med dette.

Hadde du trodd den gang at du fortsatt var leder i klubben da spillere født etter 1990 debuterte på A-laget?

– Nei, definitivt ikke. Egentlig kom jeg til Tertnes i 2000 og hadde bare tenkt å bli den sesongen. Gunnar Pettersenn var trener på den tiden og jeg mente et år med Gunnar var bedre enn alle kurs kunne gi meg som trener. Jeg ble mer engasjert og glad i klubben enn jeg kunne forestille meg og her er jeg enda.