Fikk hedersmedalje – Tertnes

Fikk hedersmedalje

Det er ikke bare Tertnes styreleder som har mange år bak seg i klubben. På Tertnes sin årsfest, ble Harald Reksten tildelt Tertnes hedersmedalje i bronse for sin innsats. Harald ble innvalgt i styret i Tertnes Håndball Elite 10. Mars 2000.

På tross av ingen naturlig lokal tilknytning til klubben, har Harald vært lojal mot Tertnes som styremedlem gjennom 10 år. Harald har jobbet mest med arrangement og er ansvarlig for dugnadsgjengen som kalles inn til hver kamp. Dette er en fin og lojal gjeng som fungerer svært godt sammen, og mye av æren for dette har Harald. Med sin positive holdning er han en god motivator, slik at gjengen stiller opp år etter år, og vi kan være trygge på at arrangementene rundt eliteseriekampene i Haukelandshallen gjennomføres på en skikkelig måte. Styreleder Kjell Fagna er godt fornøyd med å få veteranene med seg videre.

Harald var overrasket over å få tildelt medaljen, men synes det var veldig gøy. Han forteller at grunnen til at han har vært i Tertnes så lenge er fordi det har vært så kjekt.

– Gjengen i styret har fungert godt i lag. Vi har hatt det gøy med spillerne, vi har blant annet fått reise litt rundt med dem, noe som har vært veldig artig.

Nå har Harald blitt valgt til en ny to års periode hos Tertnes.

– Når du først er kommet inn i et sånt miljø, er det vanskelig å komme ut igjen, ler han.

Så du ser frem til flere gode år i Tertnes?
– Ja, så lenge det er lyst betont. Det er en veldig fin dugnadsgjeng. Og det er veldig mange av de som hjelper til på kampene som har vært med like lenge som meg, stiller opp lojalt på hver eneste kamp.