Snytt for straffe – Tertnes

Snytt for straffe

Tertnes jentene spilte onsdag kveld uavgjort 24-24 (9-13) borte mot Levanger. Toppscorer med 9 (5) mål Marthe Reinkind føler seg snytt for et straffe i sluttsekundene, men det ene poenget er allikevel viktig i kampen om bronsemedaljen.

Med 3 minutter igjen så det dystert ut for Tertnes da de lå under 24-22 i Levangerhallen, men to raske scoringer gjorde seieren mulig.
«Vi ble snytt for et soleklart straffe. Det må vi ha lov å si, for det var ikke noen tvil» sier trener Tore Johannessen.

Det ene poenget gjør allikevel at Tertnes stadig har mulighet for å ta bronsen, men da må de to siste kampene vinnes og Storhamar må tape mot Gjøvik og Vardal. Tertnes spiller hjemme mot Gjøvik og Vardal (10. april) og Njård (14. april).

 

Scoringer Tertnes: Marthe Reinkind 9 (5), Marianne Rokne 1, Linn Gossè 2, Jeanette Haga Holgersen 1, Stine Lund Andreassen 2, Hege Vikebø 3, Tonje Løseth 2, Marie Liljegren 3, Sissel Nygård Pedersen 1.

Les mer om kampen i ba her.

Les mer om kampen i bt her.