Fortsatt i medaljekampen – Tertnes

Fortsatt i medaljekampen

Tertnes er fortsatt med i medaljekampen etter storseier 30-18 og er nå bare ett poeng bak Storhamar som onsdag møter dagens Tertnes-motstander Gjøvik og Vardal.

Tertnes kom godt i gang anført av Hege Vikebø som satte inn kampens første mål og hennes 1000.seriemål for blåtrøyene siden debuten i sesongen 1995/96.

Til pause hadde Tertnes opparbeidet seg en seks måls ledelse, til tross for at hjemmelaget hadde en periode med en del slurv som gav Gjøvik muligheten for å henge seg på. Men nærmere enn tre mål kom gjestene aldri.

Starten av andre omgang var preget av få mål til begge lag. Etter hvert startet Tertnes å score og Sakura Hauge stengte målet og leverte flere gode redninger.

Det gav utklassing og tilslutt 12 måls seier.

– Det var mye bra i denne kampen. Vi hadde en periode i første omgang hvor vi slurvet litt. Vi tok det opp i pausen og leverete en flott andre omgang.  Nå er det viktig at vi holder konsentrasjonen oppe. Det er små ting som skal rettes på. Nå har vi sikret fjerde plassen og tenker på sluttspillet, oppsummerte Tertnes-trener Tore Johannessen til BA.no etter kampen.

Seieren betyr nemlig at fjerdeplassen er sikret for Tertnes, samtidig som et lite bronsehåp lever. Blåtrøyene er avhengige av to poeng mot Njård onsdag, mens Storhamar må snuble hjemme mot Gjøvik.

Onsdagens kamp spilles kl.18:00 i Bildøyhallen. FMC spanderer gratis inngang på alle.