Ønsker revansj mot Selbu – Tertnes

Ønsker revansj mot Selbu

Tertnes kan møte Nordstrand, Stabæk, Selbu eller Vipers/Levanger når kvartfinalene skal trekkes på torsdag. Men Tertnes-trener Tore Johannessen ønsker å møte Selbu i kvarten for å få en revansje for de to forsmedelige nederlagene trønderne har påført blåtrøyene i serien.

– Ja, vi ser gjerne at det er Selbu vi trekkes mot. Nettopp for å få revansjen. Det er vi helt klar på, sier Tertnes-treneren.

Torsdag kl.12:00 trekkes kvartfinalene i håndballsluttspillet for kvinner. De fire beste i seriespillet legges i en pott, og motstanderne trekkes blant de lagene som er fra nummer fem til og med åtte i serien. Daglig leder i Topphåndball, Arild Østeby, forteller at kvartfinalene blir spilt onsdag 21. april og søndag 25. april. Lagene som ligger på plassene en til fire får fordelen av å spille hjemme i den siste kampen, og for Tertnes sin del betyr det bortekamp onsdag 21.- og hjemmekamp søndag 25. april.
Sluttspill med semifinaler og finaler spilles i Drammen fredag 31. april og lørdag 1. mai.