Siste kamp avgjør bronsen – Tertnes

Siste kamp avgjør bronsen

Onsdag spiller Tertnes årets siste seriekamp i Postenligaen. Bronsemedalje kan fortsatt være mulig for Bergens håndballdamer. Njård er motsatnder i en kamp som for anledningen er lagt til Bildøyhallen på Sotra.

Det er fortsatt utfordringer med gulvet i Haukelandshallen som gjør at denne kampen spilles på Sotra. For vel tre uker siden «smittet» et silikonpreperat fra matter som ble brukt under NM i karate over på gulvet i Haukelandshallen. Det viste seg nærmest umulig å vaske vekk igjen, og parketten lignet mer på en skøytebane.

 

Dermed får Sotra-folket sjansen til å se topphåndball i Bildøyhallen. Kampen blir også gratis for publikum. FMC sponser både Tertnes og Sotra SK og har bestemt seg for å også sponse denne håndballkampen.

– Vi skal gjøre vårt beste for at dette blir en god håndballopplevelse. Jeg regner med at en god del av våre faste tilhengere finner veien ut på Sotra. I tillegg håper jeg at lokalbefolkningen stiller opp, sier markedsansvarlig i Tertnes, Anne Petersen Waage.

Hvilken klubb som stikker av med bronsemedaljen avgjøres også i denne siste runden i Postenligaen.

Det er allerede klart at ubeseirede Larvik vinner årets serie. Byåsen blir nummer to. Storhamar ligger i øyeblikket på tredjeplass med ett poeng mer enn Tertnes. Blåtrøyene er derfor avhengige av å vinne sin kamp mot Njård. Samtidig må laget fra Hamar tape sin siste kamp mot Gjøvik og Vardal for at det skal bli bronse til Tertnes. Det kan høres umulig ut, men om bare resultatene fra høstsesongen gjentar seg, havner bronsen i Bergen.

– Det bør absolutt ligge an til Tertnes-seier. Vi stiller med en skadefri tropp. Dessuten ønsker vi å vise oss frem for Sotra-folket og våre egne tilreisende supportere. Vi har uansett planer om å få en verdig og god avslutning på sesongen. Skulle det også bli bronse, vil medaljene bli delt ut i Bildøyhallen, sier Petersen Waage.