Tertnes til bronsefinale – Tertnes

Tertnes til bronsefinale

Tertnes jentene måtte se seg tapt 29 – 33 i semifinalen mot storfavorittene Larvik. De hang bra med i begynnelsen, Linn Gossè cruiset inn de to første målene i kampen. Men halvveis ut i første omgang tok Larvik kommando og rykket ifra. Kampen ble aldri spennende og Tertnes trener Tore Johannessen sier at laget aldri var i nærheten av seier, og kom aldri opp på det nivået de hadde håpet.

Marthe Reinkind ble Tertnes toppscorer med 7 nettkjenninger, og ble også kåret til Tertnes beste spiller.

Så i morgen må Tertnes jentene opp før hanen galer.. Noe som kanskje ikke er så populært blant jentene?

Sjekk Facebook-siden til Tertnes for flere bilder

Tertnes – Larvik 29-33 (10-18)

Tertnes mål:
Sakura Hauge, Aina Eide – Linn Gossé 2 mål, Jeanette Haga Holgersen 5 mål, Stine Lund Andreassen 2 mål, Hege Vikebø 2 mål, Tonje Løseth 2 mål, Marthe Reinkind 7 mål, Marie Liljegren 3 mål, Henriette Sognnæs 1 mål, Marianne Rokne, Stine Skogrand, Sissel Nygård Pedersen 3 mål, Beate Nilsen 2 mål.

Toppscorer Larvik: Nora Mørk, 9 mål

Utvisninger: Tertnes 3×2 min, LHK 4×2 min.