Tok bronse – Tertnes

Tok bronse

Det så stygt ut i begynnelsen for Tertnes når Storhamar startet kampen med å lede 6-2. Da tok Trener Tore Johannessen time out. Etter dette gikk det bare en vei, og Tonje Løseth utlignet for Tertnes, 6-6. Lagene fulgte hverandre tett resten av kampen. I to perioder lå Tertnes foran med hele 4 mål, men Storhamar ville ha det annerledes.
Men etter en nervepirrende slutt, kan de smile over seier, 32-31.

Mål Tertnes: Sakura Hauge, Beate Nilsen 1 mål, Marianne Rokne 2 mål, Linn Gossè 5 mål, Jeanette Haga Holgersen 1 mål, Henriette Sognnæs 3 mål, Stine Lund Andreassen 2 mål, Hege Christin Vikebø 4 mål, Tonje Løseth 4 mål, Aina Eide, Marthe Rinkind 4 mål, Marie Liljegren 6 mål, Stine Skogrand, Sissel Nygård Pedersen

Tertnes bestespiller: Marie Liljegren
Toppscorer: Marie Liljegren

Marie Liljegren