Streiken over – Tertnes

Streiken over

Streiken i kommunal sektor er nå over, men de siste dagene har også Tertnes endret sin opprinnelige plan pga streiken.

Den største streiken i Norge på over 30 år går mot slutten. Streiken har pågått siden fredag 28. mai, og siden onsdag i forrige uke har 45.000 medlemmer av Fagforbundet, Unio, YS og Akademikerne vært tatt ut i konflikten, i protest mot det de ser som et KS-tilbud med altfor dårlige lavtlønns- og kvinneprofil.

I Bergen ble idrettsanleggene stengt fra 2.juni.

– Vi er glad for at vi fra i morgen av igjen slipper til i Haukelandshallen. De siste dagene har det vært flere fjellturer og mer løping enn vi hadde planlagt, forteller Tertnes-trener Tore Johannessen men legger til at spillerne har tatt dette som en positiv utfordring.

Jentene har hatt flere intervalløkter og fartslek på Skansemyren(bildet). Det fine været har dessuten også bidratt til at det har vært flotte treningsforhold under hele streiken.

Fra i morgen av er det igjen tilbake til trening med ball. Tertnesjentene trener nå 10 økter i uken og noe egentrening i tillegg.