Charlotte til Oppsal – Tertnes

Charlotte til Oppsal

Charlotte Askeland fikk allerede i februar ny jobb i XXL i Oslo og måtte forlate Tertnes midt i sesongen.

Det siste halvåret i Tertnes fikk har Charlotte vist på banen hva hun er god for. Men stillingen som sjef for alle skoavdelingene i butikkjeden XXL sport og fritid i Oslo, kunne hun ikke gå glipp av. Les tidligere sak.

Hun har brukt tid til å finne seg til rette og ikke minst velge ny klubb. Nå har altså valget falt på Oppsal.

– Charlotte blir en meget verdifull spiller for oss. Hun er farlig på mål, og men også meget god til å styre angrepsspillet. Vi kontaktet Tertnes i mars, og har jobbet med å få Charlotte hiten siden da. Hun prioriterer nok jobben, men er veldig treningsvillig, sier trener i Oppsal Djordje Teodorovic.

Også den tidligere Gjøvik og Vardal-spilleren Senka Buljan skal spille for Oppsal kommende sesong.
Senka var tidligere i vår i dialog med Tertnes, men partene kom aldri til enighet om de økonomiske betingelsene.