U-landslagsspiller til Tertnes – Tertnes

U-landslagsspiller til Tertnes

Fana-spilleren Maren Roll Lied(18) har skrevt kontrakt med Tertnes. U-landslagsspilleren skal fortsatt stå i Fana, men hun kan gjennom klubbenes partnersamarbeid spille for Tertnes.

Forrige sesong hadde Fana en parteravtale med Årstad hvor Maren spilte. Hun var fast inventar pået Årstad-lag som hadde sin beste sesong noensinne i 1. divisjon, i tillegg har hun vært sentral på laget som tok sølv i Sparserien og er etablert på U-landslaget. Hun er en spiller som ligger på et høy nivå teknisk og taktisk og som presterer både som høyre bakspiller og kantspiller.

Maren kjennetegnes av sitt gode og smittende humør, hun har alltid et smil på lur og er en positiv bidragsyter i enhver gruppe som hun er en del av. Hun er pliktoppfyllende, systematisk og ambisiøs, og en spiller vi kommer til å se mye til i årene som kommer.

– Maren er venstrehendt og kan brukes i to posisjoner, noe som er en stor fordel. Hun har bra tempo og er kommet langt fysisk selv om hun er ung. I tillegg skyter hun godt fra kanten. Det er en posisjon som vi har ønsket oss mer konkurranse i, sier Tertnes-trener Tore Johannessen som er veldig fornøyd med denne signeringen.

Tertnes-stallen begynner nå å bli komplett.