VM-finale – Tertnes

VM-finale

Norge er klar for VM-finale etter at de i natt norsk tid slo Frankrike i semifinalen i U-VM.

For bare knapt 14 dager siden vant juniorlandslaget sitt VM i Sør-Korea. Nå er det Ungdomslandslaget som spiller om VM-gull! Tertnes og ikke minst Region Vest har en rekke spillere med på laget som nå skal kjempe om enda et VM-gull.

Fra årets Tertnes-stall er både Stine Skogrand og Maren Roll Lied nøkkelspillere på landslaget. I tillegg har Region Vest ytterligere fire spiller med i troppen samt Henning Krøger som er en del av trenerteamet.

Norge møter nå Sverige i finalen.

VM spilles i Santo Domingo i Den Dominikanske Republikk.

 

Kampfakta:

Norge – Frankrike 22-18 (10-10)

Mål for Norge:

Caroline Smith(Nordstrand) 6, Hege B. Wahlquist(Jotun) 3, Maren Roll Lied(Tertnes/Fana) 2, Cecilie Rasmussen(Årstad) 2, Marie Henriksen(Byåsen) 2, Stine Skogrand(Tertnes/Fyllingen) 2, Anette Helene Hansen(Fredrikstad) 2, Henriette Bakkerud(Skrim) 1, Guro Størdal(Byåsen) 1, Line Bjørnsen(Helset) 1.

Toppscorer Frankrike: Audrey Bruneau 4
Utvisninger: Norge 1x2min, Frankrike 2x2min.