Knust av Larvik – Tertnes

Knust av Larvik

Det ble som ventet en tøff oppgave for Tertnes mot Larviks stjernegalleri. Spillerne tok stortapet med fatning. Og det var lyspunkt å spore.

På banen var det nemlig to målvakter som imponerte. Tidligere Tertnes-spiller Cecilie Leganger tok det som kom, men i motsatt ende stod Sakura Hauge frem som den klart beste Tertnes-spilleren.

– Sakura var god i denne kampen. Hun leverte rett og slett spill i landslagsklasse, sa Tore Johannessen etter kampen.

Men motstanderen var tøff. Larvik tok kommandoen fra start og gav ikke noe gratis. Med enkle Tertnes-feil fikk Larvik kontringer og dro relativt raskt i fra. Ved pause var vertene foran med hele 10 mål. I andre omgang jevnet det seg litt mer ut, men da var også kampen for lengst kjørt.

– Vi sitter med en god følelse etter det vi gjorde i andre omgang. Mye å ta med seg der til neste kamp, sier Tore som allerede er begynt å glede seg til lørdagens håndballgalla og kamp mot Byåsen.

Larvik – Tertnes 34-19 (19-9):

Larvik: Heidi Løke 12, Tine Kristiansen 6, Linn-Kristin Riegelhuth 6 (3), Nora Mørk 5 (1), Linn Sulland 1, Thea Mørk 1, Kari-Mette Johansen 1, Karoline Dyhre-Breivang 1 og Olga Medvedeva (1).

Tertnes: Hege Vikebø 4, Marthe Reinkind 4 (1), Jeanette Haga Holgersen 2, Sissel Nygård Pedersen 2, Beate Nilsen 2, Marie Liljegren 2, Linn Gossé 2 og Henriette Sognnæs 1.

Utvisninger: Larvik 2, Tertnes 8.

Tilskuere: 1150.