4.runde junior-NM – Tertnes

4.runde junior-NM

I dag er det duket for oppgjør i 4.runde i junior-NM. Tertnes, som stiller lag sammen med partnerklubben Fana, tar i mot Selbu i Slåtthaughallen kl.19:30.

Både Tertnes og Selbu er kommet inn i fjerde runde, og kjemper i kveld om en kvartfinaleplass i junior-NM. Begge lag har flere spillere som hører hjemme på elitelaget, og bergenserne håper å nå lengre enn i fjor hvor det ble tap 24-37 i kvartfinalen mot gullvinnerne Stabæk. Det kan bli halmstrået for blåtrøyene i NM-sammenheng, dersom anken i senior-NM ikke når frem.

– Vi har mål om å være med å kjempe om en finaleplass i årets Junior-NM, og mener vi kan ha mannskap til det. Selbu har en god del spillere som er inne på elitelaget, og blir helt klart en utfordring allerede i første kamp. Siden vi kom inn sent i NM, forventer vi tøff motstand i alle kampene, og vi har fordel av hjemmebane, sier trener Tore Johannessen som også leder juniorlaget.